Onze cliënten

Onze cliënten: (inter)nationale bedrijven in het mkb, onderzoeks- en not-for-profit organisaties

Ahlers Legal and Business Services adviseert (inter)nationale bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Deze bedrijven zijn onder andere actief in de logistiek, afbouw en modedetailhandel. Daarnaast is Ahlers Legal and Business Services werkzaam voor zakelijke en financiële dienstverleners en hun cliënten. Op het gebied van privacy verlenen wij ook advies en ondersteuning aan onderzoeks- en not-for-profit organisaties en onderwijsinstellingen.

Duurzaam juridisch fundament

Onze cliënten vinden bij ons toegevoegde waarde dankzij onze betrokkenheid bij hun als ondernemer en bij hun onderneming. De adviezen en diensten die wij aanbieden zijn gedegen en praktisch. Daarnaast staan wij bekend om onze ‘hands on’-aanpak die erop gericht is om bedrijven in staat te stellen voortvarend te ondernemen.

Voldoen aan privacywetgeving

Met de actuele kennis en praktische ondersteuning van Ahlers Legal and Business Services weten onze cliënten dat zij voldoen aan de geldende wetgeving op het gebied van privacy. Wij hebben veel ervaring op het gebied van het modelleren van werkprocessen voor AVG-conform (onderzoeks)data management in complexe stakeholdersituaties.

Ingeborg Ahlers is gecertificeerd privacy professional met CIPP/E en CIPM-certificeringen van de IAPP zodat onze cliënten met vertrouwen ons advies en onze ondersteuning bij de implementatie van de benodigde regels en processen, kunnen overnemen.

Ook persoonlijk, betrokken en deskundig juridisch advies?

Bedrijven die nationaal of internationaal opereren en ook behoefte hebben aan persoonlijk, betrokken en deskundig juridisch advies inzake ondernemingsrecht en privacywetgeving kunnen bij Ahlers Legal and Business Services terecht. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Testimonials

“Ik ken Ingeborg als juridisch adviseur met een uitstekende kennis op het gebied van ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Ingeborg weet als geen ander de kloof tussen recht en praktijk te overbruggen en is een uitstekende sparringpartner voor andere professionals (zoals auditors, accountants en belastingadviseurs) met betrekking tot complexe technische onderwerpen.”

Jurrien Bax

Accountant | Senior Manager Audit Baker Tilly Berk

“Ingeborg is een zeer professionele juridisch adviseur met een “hands-on” mentaliteit. Haar kennis van vennootschapsrecht en arbeidsrecht is uitstekend. Verwacht geen lange technische memo’s, maar praktisch advies. Waar voor je geld.”

Jeroen van der Linden

Tax Partner | TGS Lime Tree

Uw betrokken juridisch adviseur en businesspartner

Ahlers Legal and Business Services is uw externe juridische afdeling. Wij adviseren u over bedrijfsjuridische en privacy vraagstukken.

Scroll naar top