Ahlers Legal and Business Services

voor bedrijfsjuridisch advies, ondernemingsrecht & privacywetgeving

Ahlers Legal and Business Services adviseert ondernemers over bedrijfsjuridische vraagstukken en kwesties rond bedrijfsontwikkeling. Daarbij vervult Ahlers Legal and Business Services vaak een rol als sparring partner en klankbord voor de ondernemer.

Bedrijfsjuridisch adviseur

Ingeborg Ahlers is sinds 1990 werkzaam als bedrijfsjuridisch adviseur. Zij heeft ervaring als intern bedrijfsjurist en als extern adviseur. Sinds 2011 verricht zij deze werkzaamheden vanuit Ahlers Legal and Business Services. Zij heeft haar ervaring opgedaan in de internationale zakelijke dienstverlening, bij internationaal opererende ondernemingen en technisch innovatieve kennisorganisaties.

Naast advisering over privacywetgeving richt Ingeborg zich ook op het ontwikkelen en implementeren van privacymanagement passend bij de organisatie van de opdrachtgever. De nadruk ligt daarbij op het incorporeren van privacyprocessen in de andere organisatieprocessen.

Ingeborg is betrokken, pragmatisch en doelgericht. Met de cliënt wordt gestreefd naar een resultaat dat passend is voor de situatie op dat moment maar tegelijkertijd ook de visie en strategie van de onderneming op de langere termijn ondersteunt.

Lidmaatschappen en certificeringen

Ingeborg Ahlers is lid van NEVOA – de Nederlandse Vereniging van Ondernemingsrechtadviseurs. Ook is zij een gecertificeerd privacyprofessional met CIPP/E en CIPM-certificeringen van de International Association of Privacy Professionals (IAPP). Dit en haar ervaring maakt Ingeborg de juiste persoon die uw bedrijf bedrijfsjuridisch kan adviseren en ondersteunen op het gebied van ondernemingsrecht, de privacywetgeving en AVG.

Kennismaken?

Wilt u kennis maken met Ingeborg Ahlers van Ahlers Legal and Business Services? Neem dan contact met ons op.

Ingeborg Ahlers
06 – 4632 6715
info@ahlerslegal.com

Uw betrokken juridisch adviseur en businesspartner

Ahlers Legal and Business Services is uw externe juridische afdeling. Wij adviseren u over bedrijfsjuridische en privacy vraagstukken.

Scroll naar top